Salut! ACEST SITE ESTE INCA IN LUCRU. DAR CE CAUTI TU... SE GASESTE DEOCAMDATA PE www.Dekon-hr.ro. Contacteaza-ma pentru o oferta! Eu sunt Mirela Minciu (Gîlcă), TRAINER, AUTOR si RESELLER AUTORIZAT de PROGRAME DE DEZVOLTARE, KITURI SI RESURSE DE TRAINING (colectii de exercitii, simulari, jocuri de razboi si de business sau de dezvoltare competente, abilitati si cunostinte). Ma gasiti si pe www.Dekon-Hr.ro, www.TesteDeAbilitati.ro, www.ResurseDeTraining.ro, Linkedin, Facebook. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, contacteaza-ma la 0741.097.033 sau mirela.minciu@gmail.com in orice zi (si in weekend) in intervalul 8-22. Daca nu pot raspunde imediat, revin eu curand.

CATALOG PALETAR - RESURSE DE TRAINING SI DE EVALUARE

Minciu Mirela-Cristina PFA
Ca sa intelegi cat de utile sunt Resursele de Training, te invit sa citesti pe blog articolul semnat de mine, Mirela Minciu:
 if TRAINER or MANAGER go to Resurse De Training (www.ResurseDeTraining.ro )
Cod Produs: C58 Ai nevoie de ajutor? +40741097033
  • Descriere
  • Review-uri (0)
DESCARCATI SI RASFOITI CATALOGUL PALETAR CARE VA VA PREZENTA O PARTE DINTRE CURSURILE, KITURILE, EVALUARILE, PE CARE LE PUTETI ACHIZITIONA CA SI ORGANIZATIE, HR, MANAGER, ANTREPRENOR, CONSULTANT, TRAINER, COACH, PROFESOR, INSTITUTIE DE INVATAMANT SUPERIOR / LICEAL, PARTENER IN PROIECTE FINANTATE PRIN FONDURI EUROPENE, PRIMARII, INSTITUTII MILITARIZATE, DIPLOMATICE, DE INTELLIGENCE, CIVILE, ADMINISTRATIVE.. ETC..

REPET: ... SUNT DOAR O PARTE. MAI MULTE PRODUSE GASITI PE www.Dekon-HR.ro , www.TesteDeAbilitati.ro , www.ResurseDeTraining.ro  iar eu, Mirela-Cristina Minciu (Gîlcă) sunt trainer, distribuitor autorizat, autor, proprietar de drept al licentelor, reseller si promotor onest al materialelor pentru care am drept de distributie sau marketing in numele autorilor / editorilor lor - Minciu Mirela-Cristina PFA / Psihologie & IQ & Intelligence / Consultanta / Training - Dekon.biz (dekon-hr.ro)

SOLICITATI OFERTA COMPLETA SAU SOLICITATI O OFERTA PENTRU NEVOIA DVS. SPECIFICA, LA 0741.097.033 SAU MIRELA.MINCIU@GMAIL.COM 

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!