Salut! ACEST SITE ESTE INCA IN LUCRU. DAR CE CAUTI TU... SE GASESTE DEOCAMDATA PE www.Dekon-hr.ro. Contacteaza-ma pentru o oferta! Eu sunt Mirela Minciu (Gîlcă), TRAINER, AUTOR si RESELLER AUTORIZAT de PROGRAME DE DEZVOLTARE, KITURI SI RESURSE DE TRAINING (colectii de exercitii, simulari, jocuri de razboi si de business sau de dezvoltare competente, abilitati si cunostinte). Ma gasiti si pe www.Dekon-Hr.ro, www.TesteDeAbilitati.ro, www.ResurseDeTraining.ro, Linkedin, Facebook. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, contacteaza-ma la 0741.097.033 sau mirela.minciu@gmail.com in orice zi (si in weekend) in intervalul 8-22. Daca nu pot raspunde imediat, revin eu curand.

CURSURI CEPOL DE CRIMINALISTICA, ANTI-DROG, ANTI-CRIMA ORGANIZATA, ANTI-CORUPTIE, ANTI-TRAFIC DE PERSOANE, ANTI-FRAUDA

CEPOL - EUROPEAN UNION LAW ENFORCEMENT TRAINING
DESCOPERITI AICI: Homepage | CEPOL (europa.eu) CURSURILE DE CRIMINALISTICA SI MULTI-DISCIPLINARITATE & INEROPERATIVITATE IN SCOP DE CONTRA-TERORISM SI LUPTA CONTRA CRIMEI ORGANIZATE .
Cod Produs: C36 Ai nevoie de ajutor? +40741097033
  • Descriere
  • Review-uri (0)
DESCOPERITI CEPOL SI TOATA TOATA GAMA DE CURSURI DE CRIMINALISTICA, INVESTIGATII CRIMINALE, MULTIDISCIPLINARITATE IN SCOP DE CONTRA-TERORISM, INTEROPERATIVITATE INTRE ORGANIZATIILE EUROPENE DE IMPLEMENTARE A LEGII (INCLUSIV DIICOT, M.A.I., EUROPOL, FRONTEX, SRI, SIE, DIICOT, BCCO etc.) 
DESCOPERITI AICI CURSURILE SI PLATFORMA CEPOL   Homepage | CEPOL (europa.eu)
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!