Salut! ACEST SITE ESTE INCA IN LUCRU. DAR CE CAUTI TU... SE GASESTE DEOCAMDATA PE www.Dekon-hr.ro. Contacteaza-ma pentru o oferta! Eu sunt Mirela Minciu (Gîlcă), TRAINER, AUTOR si RESELLER AUTORIZAT de PROGRAME DE DEZVOLTARE, KITURI SI RESURSE DE TRAINING (colectii de exercitii, simulari, jocuri de razboi si de business sau de dezvoltare competente, abilitati si cunostinte). Ma gasiti si pe www.Dekon-Hr.ro, www.TesteDeAbilitati.ro, www.ResurseDeTraining.ro, Linkedin, Facebook. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, contacteaza-ma la 0741.097.033 sau mirela.minciu@gmail.com in orice zi (si in weekend) in intervalul 8-22. Daca nu pot raspunde imediat, revin eu curand.

Diagnoza / Workshop / Kit - The Five Dysfunctions of a Team (Autor Patrick Lencioni) / Trainer - Mirela Minciu (sau ... FII TU TRAINER)

Minciu Mirela-Cristina PFA
FORMAT: 2 WORKSHOPURI (UNUL PENTRU LEADERI SI UNUL PENTRU ECHIPE)  & Diagnoză organizatională/de echipa  sau  Kit de Evaluare & Workshop-uri pentru leaderi si echipe, de diagnoza THE FIVE DYSFUNCTIONS OF A TEAM     PACHET ”Fii tu Trainer si evaluator” reutilizabil pentru sustinere workshop - uri

THE FIVE DYSFUNCTIONS OF A TEAM / 5 DISFUNCTII ALE UNEI ECHIPE
Autor KIT: Patrick Lencioni    / TRAINER - MIRELA MINCIU  / sau chiar tu, daca esti trainer si vei achizitiona pachetul original.
Format & Limba:
Cod Produs: RO W Ai nevoie de ajutor? +40741097033
  • Descriere
  • Review-uri (0)
FORMAT: 2 WORKSHOPURI (UNUL PENTRU LEADERI SI UNUL PENTRU ECHIPE)  & Diagnoză organizatională/de echipa  sau  Kit de Evaluare & Workshop-uri pentru leaderi si echipe, de diagnoza THE FIVE DYSFUNCTIONS OF A TEAM     PACHET ”Fii tu Trainer si evaluator” reutilizabil pentru sustinere workshop - uri

THE FIVE DYSFUNCTIONS OF A TEAM / 5 DISFUNCTII ALE UNEI ECHIPE
Autor KIT: Patrick Lencioni    / TRAINER - MIRELA MINCIU  / sau chiar tu, daca esti trainer si vei achizitiona pachetul original.

Orice echipa are puncte forte si puncte de imbunatatit. Chiar data echipele sunt formate din profesionisti de top, chiar daca echipa aparent isi atinge obiectivele. Dar... mai ales atunci cand tensiunile, absenteismul, lipsa de asumare, intarzierile, conflictele mici sau mari, bîrfele... macina si erodeaza increderea, performanta, energia, stabilitatea, predictibilitatea rezultatelor uni echipe sau companii.

Cine este de vina? Ce este de facut?

Greu de spus ..real, valid, complex, complet.. in lipsa unei diagnoze in scop de identificare corecta si completa a cauzelor ce pot proveni din deverse surse obiective sau subiective, intrinseci sau extrinseci, din interior sau din exterior... 

Si atunci... un astfel de program derulat intr-o echipa sau chiar intr-o organizatie... poate oferi atat IMAGINEA COMPLEXA A PROBLEMELOR IDENTIFICATE PRIN DIAGNOZA, DAR OFERA SI CONSTIENTIZARE ATAT LA NIVEL MANAGERIA DAR SI LA NIVELUL ECHIPEI + OBIECTIVE STRATEGICE, STRATEGII, PLAN DE ACTIUNE SI INTERVENTIE... DETALIAT, PENTRU FIECARE NIVEL, PENTRU FIECARE PERSOANA ASA INCAT.. PROBLEMELE IDENTIFICATE SA FIE DIMINUATE, INLATURATE IAR EFICIENTA SI CLIMATUL ORGANIZATIONAL SI INDIVIDUAL SA SE RECONSTRUIASCA PE PRINCIPII DE INCREDERE, DISCIPLINA, ACTIUNE.

PROGRAMUL ACESTA COMPLEX DE DIAGNOZA & WORKSHOP POATE FI LIVRAT IN MAI MULTE VARIANTE:

A) DIAGNOZA & WORKSHOPURI - SUSTINUTE DE MINE, MIRELA MINCIU (GÎLCĂ)

B) DOAR WORKSHOPURI / DOAR DIAGNOZA CULTURII ORGANIZATIONALE / A ECHIPEI - EVALUARE DE TIP 180 / 360 GRADE


C) KIT DE TRAINING / RESURSE DE TRAINING  - CE POATE FI ACHIZITIONAT DE UN TRAINER / O COMPANIE (kitul este disponibil la comanda fie in engleza, fie bilingv engleza-romana).

D) TRAIN THE TRAINERS.. DE APLICARE A KITULUI - SERVICIU SUPLIMENTAR / OPTIONAL, doar PENTRU TRAINERII / COMPANIILE CE ACHIZITIONEAZA una din variantele de kit de training.

Recomand asociarea unui astfel d eprogram si cu alte diagnoze organizationale, evaluari de competente, workshopuri si kituri pe care le regasiti pe acest site si pe site-urile partenere www.TesteDeAbilitati.ro si www.http://www.Dekon-hr.roDekon-hr.ro Kit de workshop gata de a fi livrat de orice trainer cu sau fara experienta.

Acest Kit de workshop & evaluare este distribuit legal sub contract de reseller autorizat de catre  Minciu Mirela - Cristina PFA.
Un KIT contine  toate informatiile si materiale necesare sustinerii unui workshop  de impact, de catre un trainer, un manager, un facilitator, un consultant, un profesor, un coach.

 Kiturile & Resursele de Training includ materiale si instructiuni pentru trainer, resurse teoretice, scriptul evenimentelor, check list de organizare, materiale pentru participanti, prezentarile  power point editabile, evaluare si foaie de raspuns autocopiativa, indicatii de scorare si de debriefing, indicatii de scorare test, indicatii de sustinere workshopuri pentru team leaderi si echipe, poster, memory stick cu materialele ce pot fi printate oricand este nevoie

Kitul este disponibil in variantele:

A. kit in engleza - The Five Dysfuntions of a Team (se livreaza in format print original, sigilat), termen de livrare aproximativ 10 zile de la realizarea platii, costul include +o ora de coaching cu echipa de training si implementare / trainerul ce va sustine cursurile si evaluarile pe baza kitului

B.  kit bilingv engleza & romana: kit original in limba engleza  + traduceri in limba romana a materialelor, in format digital+ o ora de coaching pentru trainer / traineri 

C. workshopuri in clasa / online pentru organizatii  - atat pentru leaderi cat si pentru echipe - Trainer Mirela Minciu (Gîlcă). Solicitati oferta personalizata - mirela.minciu@gmail.com 

D. workshopuri online open / pentru organizatii -  atat pentru leaderi cat si pentru echipe  - Trainer Mirela Minciu (Gîlcă)


Acest material este ideal pentru a fi sustinut in corporatii (din domenii diverse, de la tehnologii, banci, companii de consultanta HR, retail, de securitate, si in sistemul juridic de stat sau privat).

Competente ce vor fi dezvoltate:
leadership, management, comunicarea, diagnoza organizationala, valori comune, viziune


Puteti sa il asociati aceste colectii si resurse de training cu  programe din portofoliul dvs. sau pe care le descoperiti pe www.ResurseDeTraining.ro , pe www.Dekon-hr.ro dar si cu evaluari pe care le descoperiti pe www.TesteDeAbilitati.ro - si anume diagnoze organizationale si evaluari de competente in scop de dezvoltare a nevoilor de dezvoltare . 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!