Salut! ACEST SITE ESTE INCA IN LUCRU. DAR CE CAUTI TU... SE GASESTE DEOCAMDATA PE www.Dekon-hr.ro. Contacteaza-ma pentru o oferta! Eu sunt Mirela Minciu (Gîlcă), TRAINER, AUTOR si RESELLER AUTORIZAT de PROGRAME DE DEZVOLTARE, KITURI SI RESURSE DE TRAINING (colectii de exercitii, simulari, jocuri de razboi si de business sau de dezvoltare competente, abilitati si cunostinte). Ma gasiti si pe www.Dekon-Hr.ro, www.TesteDeAbilitati.ro, www.ResurseDeTraining.ro, Linkedin, Facebook. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, contacteaza-ma la 0741.097.033 sau mirela.minciu@gmail.com in orice zi (si in weekend) in intervalul 8-22. Daca nu pot raspunde imediat, revin eu curand.

Teste de Abilitati, Competente si Aptitudini Assessment & Workshop: ASUMARE vs. RESPONSABILITATE Organizationala / ACCOUNTABILITY EXPERIENCE ASSESSMENT

150,00 Lei
Survey: ASUMARE vs. RESPONSABILITATE Organizationala / ACCOUNTABILITY EXPERIENCE ASSESSMENT - www.TesteDeAbilitati.ro - Evaluator & Facilitator & Distribuitor autorizat: Mirela Minciu (Gîlcă) / Minciu Mirela-Cristina PFA

Tip produs: Survey (ro/en) / Diagnoza Organizationala / Workshop / Kit de Workshop     Cine utilizeaza: organizatii / consultanti / manageri     Unde se aplica: In organizatii / unei persoane / unei echipe / intregii organizatii      Mod de aplicare chestionar: on-line / creion-hartie     Tip workshop: on-line / față-în-față    Facilitator: Minciu Mirela / Achizitorul Kitului    Disponibil: Train-the-Trainers pentru Trainer-achizitor     Solicita oferta la mirela.minciu@gmail.com

Orice manager, antreprenor sau HR manager doreste sa afle cat de implicati sunt angajatii. Iar raspunsul la o astfel de intrebare legitima, poate fi obtinut cu ajutorul instrumentului de diagnoza organizationala „SURVEY: ASUMARE VS. RESPONSABILITATE”  / ”ACCOUNTABILITY EXPERIENCE” ASSESSMENT.
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C10 Ai nevoie de ajutor? +40741097033
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Assessment & Workshop / KIT: ASUMARE vs. RESPONSABILITATE Organizationala / ACCOUNTABILITY EXPERIENCE ASSESSMENT - www.TesteDeAbilitati.ro - Evaluator & Facilitator & Distribuitor autorizat: Mirela Minciu (Gîlcă) / Minciu Mirela-Cristina PFA


Tip produs: Survey (ro/en) / Diagnoza Organizationala / Workshop / Kit de Workshop     Cine utilizeaza: organizatii / consultanti / manageri     Unde se aplica: In organizatii / unei persoane / unei echipe / intregii organizatii      Mod de aplicare chestionar: on-line / creion-hartie     Tip workshop: on-line / față-în-față    Facilitator: Minciu Mirela / Achizitorul Kitului    Disponibil: Train-the-Trainers pentru Trainer-achizitor     Solicita oferta de pret personalizata: mirela.minciu@gmail.com

Orice manager, antreprenor sau HR manager doreste sa afle cat de implicati sunt angajatii. Iar raspunsul la o astfel de intrebare legitima, poate fi obtinut cu ajutorul instrumentului de diagnoza organizationala „SURVEY: ASUMARE VS. RESPONSABILITATE”  / ”ACCOUNTABILITY EXPERIENCE” ASSESSMENT.

Acest instrument international, reuseste sa faca diferenta intre nivelul de responsabilitate al angajatilor (inainte de a realiza o sarcina sau pe parcursul ei) comparat cu nivelul de asumare a rezultatului indeplinirii acelei sarcini (fie el pozitiv sau negativ).
Din diferenta de niveluri si compararea cu motivele de acceptare, negare sau neasumare a rezultatelor reies o serie de aspecte ce dezvaluie tendinte comportamentale ale angajatilor precum si elemente de cultura organizationala care, impreuna sau / si separat, pot ajuta sau...incurca o companie, o echipa, un departament, un manager, un coleg, sa atinga obiectivele strategice sau de productivitate.

Survey-ul poate fi aplicat individual sau in grup.
Raportul poate fi individual sau, optional, se poate achizitiona si raportul sintetic de grup.
Evaluarea si raportul pot fi folosite in redefinirea profilurilor angajatilor, in redefinirea unor procese sau proceduri de lucru, in redefinirea standardelor de performanta sau a criteriilor de bonusare.
Rapoartale individuale / de grup sunt utile in constientizarea atat de catre manageri/ departament de HR dar si de catre angajati... a elementelor de profil personal vs. de definire sarcini vs. de cultura organizationala care funtioneaza sau care trebuie imbunatatite. 

Pentru ca demersul sa fie complet, workshopul ”Asumare vs. Responsabilitate Organizationala”  / ”Accountability Experience” este extrem de util in a alinia viziunea angajatilor cu viziunea, misiunea, obiectivele si cultura organizatiei si managerilor.

Workshopul ”Asumare vs. Responsabilitate Organizationala” / ”Accountability Experience” poate fi achizitionat ca eveniment de invatare facilitat de Mirela Minciu (Gîlcă) 
sau,  o organizatie / un trainer / un consultant, poate achizitiona KITUL DE WORKSHOP SI EVALUARE pentru a-l aplica ori de cate ori are nevoie, in organizatie sau la clienti (cu respectarea dreptului de autor si a clauzelor contractuale).
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!