Salut! ACEST SITE ESTE INCA IN LUCRU. DAR CE CAUTI TU... SE GASESTE DEOCAMDATA PE www.Dekon-hr.ro. Contacteaza-ma pentru o oferta! Eu sunt Mirela Minciu (Gîlcă), TRAINER, AUTOR si RESELLER AUTORIZAT de PROGRAME DE DEZVOLTARE, KITURI SI RESURSE DE TRAINING (colectii de exercitii, simulari, jocuri de razboi si de business sau de dezvoltare competente, abilitati si cunostinte). Ma gasiti si pe www.Dekon-Hr.ro, www.TesteDeAbilitati.ro, www.ResurseDeTraining.ro, Linkedin, Facebook. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, contacteaza-ma la 0741.097.033 sau mirela.minciu@gmail.com in orice zi (si in weekend) in intervalul 8-22. Daca nu pot raspunde imediat, revin eu curand.

Mesaj secret: if TRAINER or MANAGER go to Resurse De Training (www.ResurseDeTraining.ro )

Mesaj secret: if TRAINER or MANAGER go to Resurse De Training 
(daca sunteti Trainer sau Manager....mergeti la pasul urmator: Resurse De Training

 


In urma cu ceva ani lucram ca HR Manager intr-o organizatie care isi dorea sa isi dezvolte angajatii iar managerii erau incurajati sa creeze evenimente de invatare cu angajatii (cursuri, prezentari, team-building etc). Interveneau insa cateva probleme:
-bugetele de invatare si dezvoltare nu erau pe masura nevoilor identificate (nu erau suficiente pentru a contracta servicii / traininguri), 
- managerii, foarte buni profesionisti, intelegeau nevoia de a dezvolta angajatii si unii dintre acestia aveau reale abilitati de facilitatori sau utilizau metode de training-on-the-job insa adesea presiunea pe rezultate se rasfrangea in timpul alocat pregatirii pentru ..pregatirea angajatilor.
- alti colegi, manageri, desi erau buni in a coordona echipe si in a dezvolta performanta nu stapaneau metodele si mijloacele de dezvoltare a abilitatilor angajatilor.

Ca Manager de Resurse Umane, trebuia sa gasesc solutii pentru a fi un bun partener de business si pentru a contribui activ cu solutii pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare si implicit pentru atingerea obiectivelor companiei.

Au fost primele momente cand m-am gandit la utilitatea unor RESURSE DE TRAINING si ASSESSMENT. Un fel de hypermarket in care manageri sau traineri din organizatii sau din piata de consultanta sa aiba posibilitatea sa gaseasca, sa achizitioneze sau doar sa se informeze despre instrumente (de la cele mai simple gen afise si insigne pana la kituri de cursuri, de simulari sau business game, evaluari sau instrumente complexe) de buna calitate pentru invatare si dezvoltare. Si imi mai doream sa strang sub aceeasi "palarie" instrumente ce pot fi utilizate "maine", care sa contina informatii despre livrare fara sa necesite acreditari suplimentare, autorizari etc. ci care sa trateze managerul, trainerul sau consultantul ca pe un Responsabil de Proces.

Ideea a crescut si a crescut si a crescut si a devenit ResurseDeTraining.ro, un magazin on-line in care luna de luna aducem instrumente utilizate cu succes worldwide dar care sunt accesibile ca pret si foarte bine realizate. Astfel, cred ca acum Resurse De Training  are un portofoliu impresionant: 70 e-learning, 75 Kituri de Training, si inca aproape 500 de Colectii exercitii, business game, simulari, assessment-uri, programe complexe de invatare experientiala, peste 100 de video-training (DVD).

Iar daca nu regasiti totul inca pe site sau pe piata, este suficient sa ne intrebati ce v-ar fi util si sigur va vom oferi un raspuns rapid. 


Dar, dupa ce v-am povestit cum a pornit ResurseDeTraining.ro va invit sa parcurgeti cateva situatii in care clientii nostri s-au aflat si au gasit la noi solutia potrivita.

Situatia 1.
CLIENT: companie multinationala cu departament intern de LEARNING & DEVELOPMENT
Context: Compania utilizeaza o gama variata de instrumente de dezvoltare a angajatilor - unele instrumente din portofoliul companiei provin de la Head Office si sunt distribuite global (inclusiv echipei din Romania) altele sunt achizitionale local.
Nevoia: Necesitatea organizarii unor evenimente interne de constientizare a efectelor negative ale comunicarii defectuoase intre membrii echipelor, intre echipe, intre manageri si subalterni si, in general, ale comunicarii in conditii de stres. Compania se trecea printr-o perioada dificila:tensiuni interne vizibile in exterior, nevoie ridicata de dezvoltare pentru angajati dar.. buget scazut de dezvoltare.

Recomandare Dekon / ResurseDeTraining: Business game Communication Derailed - pe care il gasiti descries in magazinul de Resurse de Training si Resurse HR- site-ul cu cel mai mare portofoliu de instrumente de training si assessment din Romania.

Argumente pentru  Communication Derailed
Communication Derailed o simulare (business game / joc de invatare) intensa si captivanta, care ajuta trainerii / facilitatorii sa isi echipeze participantii cu competentele necesare pentru a deveni comunicatori buni. Aceasta activitate abordeaza trei provocari majore in comunicare:
comunicarea in cadrul unei echipe,
comunicarea intre echipe si
comunicarea in timpul stresului organizational.

Cu acelasi kit de joc se pot juca trei module diferite si eficiente, care pot fi incluse intr-un training sau workshop sau care pot fi utilizate ca sesiuni independente.
Communication Derailed este potrivit pentru orice individ din cadrul unei organizatii, la orice nivel al organizatiei.
  • Cele trei module pot fi rulate independent sau in serie:
·         Modulul 1 poate fi rulat cu echipe noi (pentru a le da o idee cu privire la provocarile la care se pot astepta) sau echipe existente (pentru a expune si identifica problemele de comunicare curente. Acest lucru poate fi folosit si pentru construirea de competente generale in comunicare la nivel de echipa.
·         Modulul 2 este potrivit pentru organizatii care necesita munca intre echipe sau intre departamente. Organizatiile cu doar cateva nivele de management vor putea beneficia de asemenea de pe urma acestui training.
·         Modulul 3 ar trebui sa fie utilizat cu precadere in organizatii care se afla in mijlocul unei tranzitii. Acesta va fi util si pentru organizatii ce se misca in ritm rapid sau care functioneaza in mod constant sub presiunea timpului.
  • Acest joc (precum toate kiturile de business games, training etc din portofoilul Resurse De Training) poate fi livrat de traineri interni sau independenti, manageri, consultanti in learning & development FARA sa necesite o ACREDITARE SPECIALA deoarece KITUL INCLUDE toate INFORMATIILE necesare (ghidul facilitatorului, materiale pentru participanti - de o calitate si grafica extraordinara, teorie).
Daca vi se pare interesant acest instrument si ati dori sa parcurgeti un  EXTRAS Gratuit din GHIDUL FACILITATORULUI sau pentru a va oferi mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
Acest kit Communication Derailed dar si alte business game-uri pe care le gasiti pe cateoaria / competenta Comunicare din magazinul de resurse de training au fost cumparate si utilizate cu succes in Romania pentru angajati din domeniul banking, telecomunicatii, pharma, turism, servicii, industrie.
Va invit sa vizitati www.ResurseDeTraining.ro si sa fiti la curect cu noutati din lumea L&D.
Daca aveti o situatie concreta in care nu stiti ce solutie / instrument vi s-ar potrivi, povestiti-mi-o si voi incerca sa va ofer cea mai buna varianta.

Situatia 2
CLIENT: COMPANIE MULTINATIONALA cu departament intern de LEARNING & DEVELOPMENT
Context: Compania utilizeaza o gama variata de instrumente de dezvoltare a angajatilor - unele instrumente din portofoliul companiei provin de la Head Office si sunt distribuite global (inclusiv echipei din Romania) altele sunt achizitionale local.
Nevoia: Necesitatea organizarii unui eveniment intern dedicat managerilor de nivel superior, eveniment in care participantii au posibilitatea sa exerseze tehnici de negociere de baza si avansate. Mai mult, se dorea un instrument de invatare experientiala care sa se poata refolosi in cadrul organizatiei si pentru alte grupuri de participanti (erau importante atat costul instrumentului cat si ROI al acestuia). 

Recomandare Dekon / ResurseDeTraining: Strike Fighter - kit de Business Game pe care il gasiti descris pe site-ul www.ResurseDeTraining.ro - site-ul cu cel mai mare portofoliu de instrumente de training si assessment din Romania.

Argumente pentru  Strike Fighter
- este un joc de invatare experientiala premiat la NASAGA - North American Simulation and Gaming Association
- permite invatarea si exesarea tehnicilor de baza / tehnicilor complexe de negociere
- poate fi inclus in evenimente de sine statatoare sau poate fi asociat unor evenimente complexe. Recomandarea noastra: sa fie asociat si cu un chestionar de identificarea a stilurilor de negociere - de exemplu cu Negotiating Style Profile sau cu cu alte instrumente din categoria Vanzari / Negociere.
- poate fi livrat de traineri interni sau independenti, manageri, consultanti in learning & development FARA sa necesite o ACREDITARE SPECIALA deoarece KITUL INCLUDE toate INFORMATIILE necesare (ghidul facilitatorului, materiale pentru participanti - de o calitate si grafica extraordinara, teorie).
Daca vi se pare interesant acest instrument si ati dori sa parcurgeti un  EXTRAS Gratuit din GHIDUL FACILITATORULUI sau pentru a va oferi mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
Acest kit STRIKE FIGHTER si alte business game-uri pe tema NEGOCIERE au fost cumparate si utilizate cu succes in Romania pentru angajati din domeniul banking, telecomunicatii, pharma, turism, servicii, industrie.
Ne revedem curand (iar daca doriti detalii despre jocuri / simulari - cautati-le pe site sau contactati-ma).

Va salut (cu respect pentru cei inteligenti si coloana vertebrala)
 Mirela- Cristina Minciu (Gîlcă)


Descopera teste si evaluari pe www.TesteDeAbilitati.ro
Descopera programe individuale si de grup de dezvoltare pe www.ResurseDeTraining.ro
Descopera kituri si instrumente pentru traineri, coach, psihologi, evaluatori, manageri, militari, civili, intelligence, diplomati, politicieni - pe www.ResurseDeTraining.ro
Descopera servicii speciale, consultanta complexa internationala si romaneasca, de securitate si cooperare globala sau locala, joburi de elita, cursuri NATO sau de criminalistica - pe www.Dekon-hr.ro si www.ResurseDeTraining.ro , www.TesteDeAbilitati.ro
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!